A DDRIÜ csapata

null

Haász Zoltán

ügyvezető

1991-ben szerzett közgazdasági diplomát (pénzügy szakon) a Budapesti Közgazdaságtudomány Egyetemen (ma: Budapesti Corvinus Egyetem). Dolgozott a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítványnál, a Magyar Fejlesztési Banknál és a Regionális Fejlesztési Holding Zrt-nél. 2019 nyara óta a DDRIÜ ügyvezetője. Mintegy 20 éve foglalkozik nemzetközi együttműködési projektek fejlesztésével és megvalósításával. Feladata a DDRIÜ tevékenységének teljes körű irányítása, a társaság stratégiájának kialakítása és megvalósítása, kapcsolat építése a különböző nemzetközi, nemzeti, regionális és helyi szintű szereplőkkel.

Nyelvismeret: angol, alapszintű olasz

null

Pálmai Zsolt

ügyvezető-helyettes

Okleveles közgazdász (vállalatfinanszírozás, valamint regionális politika és gazdaságtan mesterszakokon; Janus Pannonius Tudományegyetem, 1998), Európa szakértő (PTE Állam és Jogtudományi Kar, 2005), brüsszeli lobbista (Clingendael Intézet, Hága, 2006). Terület- és településfejlesztéssel a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség egyik alapító tagjaként, 1998 óta foglalkozik. A társaságnál több, köztük vezetői munkakörben annak 2016-os fennállásáig dolgozott. 2016 óta a Dél-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség ügyvezető helyettese. 2001 óta foglalkozik nemzetközi programok és projektek előkészítésével, megvalósításával. Kutatómunkát végez a többszintű kormányzás témakörében.

A következő témákban fordulhatnak hozzá: az okos specializáció területei, agrár-élelmiszeripar, orvosi technológiák, felsőoktatás, városfejlesztés, energetika, klímaváltozás, mobilitás, projektfejlesztés, program- és projektmenedzsment, továbbá projekt kommunikáció.

Nyelvismeret: felsőfokú angol, alapfokú francia és német
Szabadidejében olvas, kedveli a családi programokat és kerékpározást.

null

Kiss Anikó

gazdasági vezető, vezető projektmenedzser

2012-ben szerzett BSc, majd 2014-ben MSc diplomát a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán, marketing szakirányon. 2012-óta foglalkozik Európai Területi Együttműködési projektekkel projektmenedzser és pénzügyi menedzser munkakörökben. 2018 nyarán lett a DDRIÜ Nonprofit Kft. munkatársa, ahol vezető projektmenedzserként kezdett dolgozni. Gazdasági vezetőként a cég pénzügyi folyamatait is koordinálja.

A következő témákban fordulhatnak hozzá: projekt és pénzügyi menedzsment, kulturális, turisztikai, környezetvédelmi, valamint vállalkozásfejlesztési projektek.

Nyelvismeret: angol
Szabadidejében a Tolnai kutyaiskola oktatói csapatát erősíti, kutyás túrákat és programokat szervez.

null

Czinki Zsuzsanna

projektmenedzser

Az ELTE környezetkutatói szakán végzett 2009-ben. Már ekkor önkénteskedett környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezetben. Az itt szerzett tapasztalatai kapcsán elvégezte az ELTE projekttervezés, pályázatírás, projektmenedzsment képzését. Ezt követően ismereteit a KEOP/KEHOP Európai Uniós projektek Közreműködő Szervezetében dolgozva hasznosította, főként szemléletformáló és energetikai projektekben. Utána kedvezményezetti oldalon szerzett jártasságot a környezetvédelmi és energetikai mellett a turisztikai és gazdaságfejlesztési projektek terén is. Majd tanácsadóként és projektkoordinátorként tevékenykedett területfejlesztési, energetikai projektekben, ezen belül is fő területe az energiaközösségek létrehozása volt.

null

Pazaurek Diána

projektmenedzser

2014-ben szerzett pénzügy és számvitel szakirányon alapdiplomát, majd 2016-ban ugyancsak a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán, a vezetés és szervezés (angol nyelven) mesterszakot végezte el. Tanulmányai alatt többször vett részt külföldi ösztöndíjprogramokban. A diploma megszerzése után különböző munkaköröket töltött be itthon és külföldön egyaránt. 2020-ban kezdett dolgozni a DDRIÜ-nél, jelenleg projektmenedzserként dolgozik a cégnél elsősorban körforgásos gazdasági területű projekteken.

A következő témákban fordulhatnak hozzá: projektmenedzsment, fenntarthatósági, körforgásos gazdasági projektek illetve turisztikai, kompetenciafejlesztési projektek.

Nyelvismeret: angol
Szabadidejében szeret sétálni, kirándulni, sportolni.

null

Bendó Zoltán

projektmenedzser
null

Kovács Dalma

junior projektmenedzser

2021-ben szerzett közgazdasági diplomát (kereskedelm és marketing szakon) a PécsI Tudományegyetemen. 2021-ben lett a DDRIÜ Nonprofit Kft. munkatársa, ahol junior projektmenedzserként kezdett dolgozni. Feladatai között szerepel a projektmenedzserek munkájának támogatása, céges rendezvények megszervezése, kommunikációs feladatok ellátása, valamint számos partnercéggel történő kapcsolattartás.

Nyelvismeret: angol

Szabadidejében szeret sportolni.