Hírek

2023. november 15-én tartotta a DDRIÜ Dél-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség (DDRIÜ) a 2. helyi munkacsoport találkozóját a CIREVALC projekt vezető partnereként. A rendezvényre Pécsett a Trafikban (7621 Pécs, Perczel Miklós utca 22.) került sor a másik magyar partner, az IFKA részvételével.

A találkozón a CIREVALC projektet Bendó Zoltán projektmenedzser (DDRIÜ), mutatta be, kihangsúlyozva az résztvevők számára a projekt által nyújtott lehetőségeket, emellett a lehetséges regionális akciótervek intézkedéseiről adott tájékoztatást.

A program bemutatkozási lehetőséget biztosított a Felelős Gasztrohősnek, több helyi termelőnek továbbá kiegészült a Baranyai Gasztronómiai Klaszter taggyűlésével is. Kötetlen beszélgetés keretein belül a résztvevőknek lehetőségük volt konkrét körforgásos témákat és kérdésköröket megadni, amelyekről a jövőben szeretnének bővebb információt kapni.

 

A CIREVLAC projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország társfinanszírozásával valósul meg az Interreg Central Europe program keretében.