A CIREVALC projekt rövid bemutatása:
A CIREVALC projekt célja a körforgásos gazdasági modellek bevezetése és kiterjesztésé az élelmiszer-, vendéglátó- és csomagolási ágazatok regionális értékláncaiban a közösségépítés, a vállalkozások, a nem üzleti szervezetek és a helyi közösségek körforgásos gazdasági készségeinek erősítése, valamint a szakpolitikák javítása révén. A projekt hozzájárul az olyan kihívások kezeléséhez, mint a körforgásos megoldások alacsony ismertsége, csekély elkötelezettség, a körforgásos gazdasági modellek alkalmazása iránt nem fogékony közösségek, a készségek és ismeretek hiánya, valamint a körforgásos eszközök hiányos vagy nem hatékony használata, a létező megoldások kismértékű alkalmazása, továbbá az igényekhez igazodó magán- és állami intézkedések hiánya. A projektben regionális fejlesztési ügynökségek, ágazati ügynökségek, vállalkozástámogató szervezetek működnek együtt kilenc tagállamból. A projektet a közösségépítéssel kezdjük, ennek részeként a
tudatosság növelésével és az érdekeltek mozgósításával, valamint a körforgásos megoldások élelmiszer-, vendéglátó- és csomagolási ágazatban való alkalmazásának akadályainak és mozgatórugóinak vizsgálatával.

Feladatmeghatározás indikatív ajánlat kéréséhez:
Ajánlatkérő (DDRIÜ Nonprofit Kft. ) a projekt 1. munkacsomagja egyes szakmai feladatainak elvégzését várja az alább
részletezettek szerint (a zárójelben a projekt vonatkozó leszállítandóinak az azonosítója és angol címe szerepel).

1. Mikroszintű elemzés (D.1.2.1. Micro-level analysis)

2. Regionális elemzés (D.1.2.4. Regional working paper)

3. Régiókat átölelő jelentés (D.1.2.5. – Draft cross-regional report)

4. Regionális értékelő elemzés (D1.3.1. – Regional review paper)

További információ: jelen indikatív ajánlattételi felhívással kapcsolatos kérdése esetén Kiss Anikó a +36 20 529 2733-as telefonszámon, illetve a kissaniko@ddriu.hu e-mail címen nyújt tájékoztatást.