A Regions 4Food nemzetközi projekt az agrár- és élelmiszeripari vállalkozások digitalizálásának elősegítését tűzi ki célul a korszerű technológiai megoldások révén. Az elmúlt időszakban sok kiváló hazai és külföldi jó gyakorlatot ismertünk meg, melyek inspirációt adtak a projekt keretében készülő akcióterv kidolgozásához.

Ezúton szeretnénk meghívni minden érdeklődőt az első kommunikációs-disszeminációs online rendezvényünkre, ahol a korábban megismert hazai gyakorlatok közül hárman mutatkoznak be. Elsőként a Fino Food Kft. ügyvezetője, Szommerné Egyed Linda mutatja be új, innovatív technológiájukat, mely a robottechnikára alapozott, precíziós elven vezérelt élelmiszer alapanyag előállításra  épülő tejtermék variánsok kifejlesztése. Utána Dr. Sebők András, a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft. ügyvezetője tart előadást az élelmiszer-feldolgozó ipar modernizálásának lehetőségeiről az Ipar 4.0 és a digitalizáció segítségével. Végül Kovács László a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ, Ipar 4.0 Technológiai Központ vezetője mutatja be élelmiszeripari mintagyárukat.

A program 2020. május 20-án 10:00 és 12:00 óra között kerül megrendezésre magyar nyelven. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. További információk az alábbi meghívóban találhatóak!
Meghívó_Regions4 Food rendezvény


A projekt az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.