Hírek

Az I-CON projekt fókuszában az élelmiszeripari ágazat áll, azon belül az élelmiszerminőség és -biztonság, valamint a csomagolás- és gyártástechnológia a kiemelt területek. Az élelmiszercsomagoláshoz, és dizájnjához kapcsolódóan a DDRIÜ Nonprofit Kft. az elmúlt hetekben megvalósított egy mintaprojektet, amelynek célja a DesignCrowd nevű közösségi platform tesztelése volt.

Az online felületen regisztrált szabadúszó dizájnerek száma közel 700 ezer, a megrendelő ötféle csomag közül választhat, a legkisebb 1-3 tervet ígér egy dizájnertől, a legnagyobb 150 dizájnnál többet, korlátlan számú felhasználótól.

A megvalósult mintaprojekt keretében a platformon keresztül megrendeltünk egy logótervezési projektet a Szeleshát Borászat Kft. számára, akik egy új brand indítását tervezik családnevüket használva márkanévként. Az egyhetes felhívásra 64 tervezőtől összesen 115 terv érkezett, amelyek közül a borászat az alábbit választotta.

 

Bővebb információ a DesignCrowd platformról: https://www.designcrowd.com/. Az I-CON projektről, annak hivatalos honlapján találnak bővebb információkat.