Hírek

2018. szeptember 25-én Kaposváron kerül megszervezésre az I-CON Közép-Európa projekt harmadik workshopja, amelynek keretein belül ezúttal a Somogy megye élelmiszeripari vállalkozásai számára aktuális, jól alkalmazható gyakorlatok kerülnek bemutatásra.

A rendezvény helyszínéül a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamara szolgál, ahol a résztvevők az I-CON projekt másik magyar partnerének, a Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.-nek két munkatársától hallhatnak előadást „Minőségbiztosítási és élelmiszer-biztonsági megoldások a kereskedelmi láncok KKV beszállítói részére” és „Fejlett informatikai és gyártási megoldások élelmiszeripari alkalmazásai” címmel, valamint a Kaposvári Egyetem egyetemi adjunktusa prezentál „Az élelmiszer-design szerepe a Somogy Megyei élelmiszeripari vállalkozások működésében” témában.

A rendezvény célja a Somogy megyében található kis-és közepes vállalkozások informálása az I-CON projekt adta lehetőségeikről (amelyről korábbi cikkünkben már beszámoltunk), és széleskörű tájékoztatásuk a fent említett kérdésekben.

Az I-CON projektről, annak hivatalos honlapján találnak bővebb információkat.